Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dilluns, 22 de febrer 2021
El concurs literari AMIC-Ficcions estrena una nova web
Un dels objectius d'aquesta nova web és reforçar l'experiència de l'usuari i apostar per una imatge per moderna
 

AMIC-Ficcions està d’estrena. L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació ha renovat el disseny de la web del concurs literari AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries, apostant per una imatge més moderna i adaptant-la a les necessitats de les noves generacions d’alumnes.

Un dels objectius d’aquesta nova web és reforçar l’experiència de l’usuari mitjançant l’obtenció amb agilitat i facilitat de la informació que es busca. Per aconseguir-ho, s’ha simplificat la informació, amb un menú principal i amb un peu de pàgina on es presenta tot el contingut rellevant per a l’usuari. D’aquesta manera, el nou menú és més visual i estructurat, amb una distribució més senzilla i intuïtiva que facilita l’accés a la informació.
A més a més, s’ha redissenyat tota la imatge del concurs amb un aspecte més modern i fresc, tant a la versió escriptori com al mòbil.

Contingut dinàmic
En aquesta nova web, amb disseny totalment responsive, s’ha buscat la facilitat i la comoditat a l’hora de trobar la informació. Per això, s’ha volgut explicar de forma detallada tot el concurs a l’apartat “bases” i també s’ha afegit un apartat de “FAQs” on els alumnes i professor podran trobar resposta als dubtes més freqüents.

També, s’ha afegit una secció exclusiva per a l’apartat d’inicis on podran trobar dins d’una mateixa plana tots els inicis de l’edició amb les seves portades corresponents.

Noves seccions
Un dels canvis més destacats és la incorporació d’un apartat per a la premsa on els mitjans de comunicació podran trobar totes les notícies i el material visual que necessitin.

AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries
AMIC-Ficcions és un concurs literari en català per a joves que proposa crear una història de ficció dividida en tres capítols prenent com a punt de partida un primer inici que cal escollir entre diverses propostes.
L’objectiu és impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària i Batxillerat amb inquietuds literàries i culturals. AMIC-Ficcions vol continuar creixent i consolidar-se com el concurs de creació en llengua catalana de referència per als joves.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Diari de Girona tanca el 2020 amb rècord d’audiència
AMIC 
Mor Eusebio Serrano, exdirector general d’OJD
AMIC 
Jordi Borràs de La Mira mostra els primers mesos de pandèmia en una exposició al Palau Robert
AMIC 
BellaterraDiari compleix 5 anys
AMIC 
El TOT Sant Cugat elimina el plàstic
AMIC 
El Digital La Clau compleix 15 anys
AMIC 
Sies.tv amplia els seus continguts a tendències i economia
AMIC 
El podcast de laselva360 guanya el Premi Carles Rahola a la millor informació digital
AMIC 
Viasona incorpora una nova secció amb Goigs a diverses figures religioses i temàtiques
AMIC 
L’AMIC celebra la Trobada territorial de Barcelona on avalua els efectes de la crisi derivada del coronavirus a la premsa de proximitat


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]