Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dijous, 17 de setembre 2020
Jornada de Formació i Innovació per a mitjans de proximitat el proper 21 de setembre a l’Arxiu del Regne de Mallorca
Carmina Crusafon i Andreu Casero, Doctors experts en el món digital, analitzaran les tendències del periodisme digital
 

El pròxim 21 de setembre a les 17 h tindrà lloc a Palma la Jornada de Formació i Innovació organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, juntament amb la direcció executiva de l’AMIC Illes Balears. La trobada té com un dels objectius principals formar al personal de les redaccions dels mitjans de proximitat en català de les Illes Balears, compartir experiències de bones pràctiques periodístiques davant l’actual realitat digital i descobrir noves eines i mirades per al nou escenari postpandèmic.

La Sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca acollirà dues ponències de primer nivell i una taula rodona on es parlarà dels mitjans de proximitat i del pas del paper als complements dels suports digitals. L’acte també es podrà seguir en línia per a aquelles persones interessades que no hi puguin assistir.

Així doncs, la jornada es compondrà de les següents ponències: obrirà Carmina Crusafon, professora i investigadora de la Universitat Autònoma de Barcelona, que analitzarà les tendències dels mercats mediàtics internacionals i exposarà que podria passar en els pròxims anys en l’escenari balear dels mitjans de proximitat en català a partir del que s’observa globalment. A continuació, Andreu Casero, catedràtic de periodisme de la Universitat Jaume I de Castelló, presentarà el projecte amb el qual ha obtingut el Premi de Recerca en Nous Models de Negoci: “Nous formats per al periodisme de proximitat a les xarxes socials”. Finalment, tancarà la jornada una taula rodona en la qual intervindrà: Lluís Miret, de la Fundació.cat; Joan Camp, de Tirabol, Bep Al·lès, del setmanari El Iris de Ciutadella, per parlar dels mitjans de proximitat i del pas del paper al suport digital; i Josep Ritort, secretari general d’AMIC Illes Balears, explicarà les oportunitats de cooperar per als mitjans de proximitat davant d’un entorn digital.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
El Nou de L'Empordà de Palafrugell presenta Bravaway.com
AMIC 
La Catosfera celebrarà la seva 12a edició a Girona
AMIC 
El Món s'ha situat al setembre en el primer lloc en el rànquing de mitjans en català d'OJD
AMIC 
Som impulsa la campanya Cuines obertes per ajudar bars i restaurants
AMIC 
Torredembarra Actualitat celebra el seu primer any
AMIC 
Més de 60 empreses presents a la 23a assemblea de l’AMIC
AMIC 
S’obre la 6a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
En marxa la 13a edició del concurs literari AMIC-Ficcions
AMIC 
Poble celebra els seus 25 anys
AMIC 
La Fura celebra els cinc anys de la seva recuperació


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]