Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Divendres, 16 de octubre 2020
Més de 60 empreses presents a la 23a assemblea de l’AMIC
Amb 116 noves capçaleres associades, l’AMIC arriba als 439 mitjans
 

L’AMIC ha celebrat el divendres 16 d’octubre de 2020, la seva 23a assemblea en format virtual a través de l’aplicació Zoom, a causa de la situació derivada de la crisi sanitària de la Covid-19. Més de 60 empreses han assistit durant aquest matí a la trobada anual, que realitza l’associació, per fer balanç del darrer any, explicar els nous objectius i debatre els reptes futurs.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, ha obert l’assemblea i ha volgut recalcar la representativitat que dona l’associació a la premsa de proximitat: “Professionalitat, utilitat i representativitat crec que són els eixos que han de guiar la feina de l’AMIC. Ens hem convertit en l’entitat més representativa de la premsa de proximitat i això ho hem de fer valdre. Apostem per ser el millor company de viatge en moments dolços, i, sobretot en moments plens de dificultats i d’incertesa com aquests”. A més, ha volgut donar un to esperançador en aquests moments tan complicats “hem de creure i tenir esperança en el futur per seguir creixent i per anar endavant”.

A l’assemblea s’ha presentat la memòria d’activitats de l’associació, els serveis que ofereix l’AMIC i els resultats de l’any 2019, que amb un augment dels ingressos del 6% ha superat els 2.200.000 €. Així com el nombre total d’associats  a l’AMIC arribant als 439 - 170 paper i 269 digitals-, xifres que no deixen de créixer des del 2014. Amb l’afegit que del total de mitjans de l’AMIC, 223 estan auditats per OJD, PGD o OJDinteractiva, un fet únic a l’estat espanyol.

També s’han presentat, les novetats més destaques d’enguany que són: la presentació del nou logotip de l’AMIC, la nova web AMIC Valencians, la incorporació de l’associació a la junta d’accionistes d’Informació y Control de Publicaciones, SA (OJD-PGD) i l’acord de col·laboració amb J3B3 Economy & Research per tal de donar un impuls als estudis de l'impacte de la Covid-19 en el comerç de Catalunya.

El president, Ramon Grau, ha volgut tancar l’acte amb un missatge positiu i encoratjador als associats: “No tenint certeses, però estic segur que treballant fort, apostant per la innovació i creativitat, ens en sortirem. Hem de buscar maneres de monetitzar les nostres comunitats de lectors per no dependre tant de la publicitat que es va aprimant. No ens quedem amb la resignació, en situacions de dificultat com els que vivim, amb esperança es crea el futur”.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
El butlletí de l’AMIC fa 10 anys i arriba al número 400
AMIC 
Totmedia presenta la seva nova revista Món Sant Cugat
AMIC 
Junior Report obre la convocatòria de beques del projecte Revista Escolar Digital per a centres educatius
AMIC 
El grup Som i Abacus es fusionen
AMIC 
Els premis El Temps de les Arts neixen per guardonar la cultura dels territoris de parla catalana
AMIC 
Josep Ritort fa entrega del premi a la guanyadora del concurs AMIC-Ficcions 2021
AMIC 
València Extra compleix el seu cinquè aniversari
AMIC 
L’AMIC dona suport a la campanya que fa una crida a fer turisme de proximitat aquest estiu
AMIC 
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Illes Balears estrena pàgina web
AMIC 
Neix el Premi Miravions de Fotoperiodisme creat per La Mira


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]