Català / Castellano / English
ÀREA DIGITAL
L’àrea digital de l’AMIC està formada per més de 210 mitjans que tenen com a continguts la informació periodística d’actualització diària generalista, temàtica o territorial.

L’AMIC és una associació molt activa que s’adapta constantment als nous formats i a les noves tecnologies, i per aquest motiu, el 2008 va incorporar els portals web informatius amb la voluntat de representar, potenciar, defensar i donar serveis a aquest tipus de canal informatiu gratuït.

Publicitat
Els mitjans digitals associats es poden dividir en tres categories: generalistes, temàtics o territorials. A més a més, a través del PanifiCAT es poden fer seleccions o cerques per targets, afinitats o consums determinats que faciliten a l’anunciant planificar una campanya publicitària amb criteris selectius i amb tot el detall de dades d’audiències, usuaris únics, preus, descomptes...

OJDinteractiva
Des de l’AMIC pensem que per gaudir de la confiança dels clients cal continuar potenciant el control d’audiències, impressions, etc., de manera que afavoreixin des del rigor la visibilitat dels mitjans de l’Associació.

 

AMIC - Codi Deontològic
Avís legal |Política de privacitat |Avís cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Patrocinadors:
[Web creada per Duma Interactiva]