Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dimarts, 28 de setembre 2021
3a Jornada de Periodisme de Proximitat el pròxim 5 d’octubre a València
Pepe Cerezo, José María Valero, Genís Roca i Natxo Andreu Palomares, doctors i experts en comunicació analitzaran les tendències del periodisme per als mitjans de proximitat digitals
 
Pepe Cerezo

El pròxim 5 d’octubre a les 11.30 h tindrà lloc a València, organitzada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians (AMIC Valencians), la tercera Jornada de Periodisme de Proximitat “Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per a modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en valencià”, on s’analitzaran els nous desafiaments que planteja la xarxa al món del periodisme de proximitat.

L’Hotel NH València Center comptarà amb la presència de consultors, investigadors i experts en mitjans d’informació de proximitat, que els permetrà intercanviar experiències i presentar casos d’èxit a compartir. L’objectiu de la jornada és analitzar la innovació en el periodisme digital i mostrar noves eines tecnològiques i noves oportunitats per modernitzar els mitjans impresos i digitals en valencià.

Així doncs, la jornada es compondrà de les següents ponències: inaugurarà l’acte Natxo Andreu Palomares, membre de la Directiva de la Unió de Periodistes, que exposarà la ponència “Radiografia del sector a la premsa en l’actualitat”.

En segon lloc, José María Valero, doctor en Ciències Socials per la Universidad Miguel Hernández d’Elx, en la línia d’investigació de la Innovació en periodisme, presentarà la xerrada “Organitzar-se per a innovar en les redaccions dels mitjans de proximitat. Idees dels referents espanyols i d’Estats Units”, on explicarà la necessitat d’integrar la cultura innovadora que permeti obtenir resultats i garantir la supervivència dels mitjans de comunicació.

A continuació, Pepe Cerezo, consultor expert en estratègia i transformació digital d’empreses de comunicació. Cerezo parlarà de “Els models de filiació: una alternativa per a la premsa local”, on s’analitzarà si els clubs de socis o models de filiació poden ser una alternativa als murs de pagament habitual i un suport per a una organització periodística de proximitat.

Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital i president de la Fundació puntCAT finalitzarà amb una anàlisi i visions de futur que han de conèixer els mitjans de proximitat.

Per a més informació podeu contactar amb: comunicació@amic.media

 


  MÉS AMIC
AMIC 
La Veu d’Algemesí compleix 10 anys
AMIC 
L’AMIC celebra la seva 24a assemblea a la Ràpita
AMIC 
El Social.cat, guardonat als Premis Montserrat Roig de Barcelona
AMIC 
El Rotary Club Sant Cugat reconeix el TOT Sant Cugat
AMIC 
L’AMIC celebrarà la seva 24a assemblea a la Ràpita
AMIC 
Es presenta el Pacte Euromediterrani per a la Mitigació i l’Adaptació al Canvi Climàtic
AMIC 
L’Informatiu de Palau-solità i Plegamans comença una nova etapa
AMIC 
Viasona celebra 11 anys i arriba a les 100.000 cançons indexades
AMIC 
dBalears compleix 25 anys d’història
AMIC 
S’obre la 7a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]