Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dimecres, 20 de novembre 2019
En marxa la 42a edició dels Premis Baldiri Reixac
La Fundació Carulla, impulsora del projecte, destinarà fins a 100.000 € en projectes educatius innovadors
 

La Fundació Carulla convoca la 42a edició dels Premis Baldiri Reixac, que distingeixen l’excel·lència educativa arreu dels territoris de l’Estat de parla catalana. Els premis reconeixen, impulsen i fan possibles projectes educatius que donen resposta als reptes de l’educació del s. XXI mitjançant la cultura i els llenguatges artístics.

Els guardons, repartits en quatre categories (Baldiri Escola, Baldiri Experiències, Baldiri Alumnes, Baldiri Connexions), destinaran fins a 100.000€ als projectes educatius, centres i alumnes que ofereixin respostes originals, creatives, transversals i integradores als reptes de l’educació actual.

Baldiri Connexions, la novetat d’enguany
Aquest any, s’ha sumat la nova categoria Baldiri Connexions, que ofereix a centres educatius i agents culturals la possibilitat d’aliar-se i presentar un projecte compartit que proposi l’art i la cultura com a palanques de transformació educativa i social. En total s’atorgaran sis premis Baldiri Connexions, dotats amb 4.000 € cadascun, a més de la participació en el programa d’acompanyament i impuls pel curs 2020-2021 amb la UOC i la formació de pedagogies artístiques 2020.

Els Premis Baldiri també compten amb les categories Baldiri Escola, Baldiri Experiències i Baldiri Alumnes. La categoria Escola és la més ben dotada de totes, amb deu guardons de 3.000 € i enguany ha obert dues categories específiques per a les Illes Balears i el País Valencià.

D’altra banda, Baldiri Experiències reconeix les millors experiències d’aprenentatge col·lectives dins i fora de l’aula  i ofereix 25 premis de 500 € que es reparteixen entre totes les etapes formatives preuniversitàries i Baldiri Alumnes distingeix els treballs de recerca realitzats en català, fets amb rigor, innovació i creativitat, i amb un enfocament cultural i concedeix cinc guardons de 1.000 € cadascun.

Els participants podran presentar les noves candidatures fins a la mitjanit del 27 de gener del 2020 i durant el mes de maig es faran públics els guanyadors i guanyadores de cada categoria i el 7 de juny tindrà lloc l’acte de lliurament de premis.

Si esteu interessats en participar, podeu llegir les bases del concurs aquí

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Capgros.com es renova a nivell de continguts i disseny
AMIC 
El Govern impulsa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat dels mitjans de comunicació afectats pels efectes de la Covid-19
AMIC 
Foguera Fanzín, el projecte per donar suport a Tresdeu
AMIC 
Neix MetaData, el digital de tecnologia en català
AMIC 
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians estrena pàgina web
AMIC 
València extra compleix quatre anys
AMIC 
Reclam Magazine, un nou format editorial més modern i cultural
AMIC 
Laia Bosch Fontan i Arián Márquez Martínez de Barcelona guanyen el premi a la Millor Història AMIC-Ficcions 2020
AMIC 
Ràdio Ciutat de Tarragona dona suport al comerç de la ciutat
AMIC 
El camí en la preservació de l’ecosistema de mitjans de proximitat


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Patrocinadors:
[Web creada per Duma Interactiva]