Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dimecres, 15 de gener 2020
Més de 60 participants en el curs de Google organitzat per l’AMIC
El curs "Storytelling visual: mapes, gràfics, fotos i vídeos immersius" de Google News Lab està adreçat a les redaccions de mitjans d’informació
 
El ponent Pablo Sanguinetti

El curs, organitzat per l’AMIC, "Storytelling visual: mapes, gràfics, fotos i vídeos immersius" ha acollit a més de 60 periodistes aquest matí 15 de gener de 2020 al Movistar Centre (Barcelona). El curs ha apropat noves eines als mitjans de comunicació per tal que aprenguin formes més atractives d’explicar i visualitzar les històries.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, ha presentat el curs i ha destacat que “és fonamental que una companyia com Google hagi escollit l’AMIC com a associació més representativa de mitjans de proximitat del nostre país”.

El ponent, Pablo Sanguinetti, ha explicat les eines que ofereix Google i altres plataformes per tal d’enriquir el contingut visual creat pels periodistes. Principalment, ha mostrat com crear vídeos de recorreguts virtuals amb Google Earth, mapes personalitzats, fotos en 360° i gràfics visuals. Durant el curs de tres hores s’han treballat eines com Street View, Earth Studio, Flourish, Data Gif Maker i altres.

El curs de Google ha comptat amb la col·laboració de Movistar Centre i l’Obra Social La Caixa. Google News Lab imparteix cursos de periodisme digital de forma personalitzada per a les redaccions de mitjans d’informació. Movistar Centre és una iniciativa de Telefónica i està concebut com un espai obert als ciutadans. Ofereix una àmplia agenda d'activitats relacionades amb el món de la tecnologia i la innovació, posant èmfasi en els canvis que estem vivint gràcies a la digitalització del nostre entorn. Un lloc per a visitar i experimentar, per a compartir nous enfocaments i oportunitats, per a gaudir i aprendre.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Pau Vidal participarà en el nou programa de TV3 “El llenguado”
AMIC 
Trobada del papa Francesc amb Catalunya Religió
AMIC 
Gairebé 2050 alumnes ja participen en el concurs literari Ficcions
AMIC 
El setmanari Montpeità guardonarà al periodista Joan Antoni Lozano
AMIC 
La revista Aquí Berguedà celebra els 100 números
AMIC 
L’AMIC organitza un curs de periodisme digital de Google
AMIC 
L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana s’incorpora a l’AMIC Valencians
AMIC 
El Diari La Veu a final d’any deixarà d’editar-se, una gran pèrdua per l’espai comunicatiu en valencià
AMIC 
Els guanyadors dels Premis Núvol 2019
AMIC 
Jaume Barull i Andreu Merino guardonat al Premi Ramon Barnils


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Patrocinadors:
[Web creada per Duma Interactiva]