Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dimarts, 2 de juny 2020
Neix el portal EbreXperience per difondre els atractius turístics de les Terres de l’Ebre
 

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la realitat de les Terres de l’Ebre, ha nascut el portal EbreXperience especialitzat a promocionar i potenciar tots els atractius turístics de les Terres de l’Ebre. El portal tracta totes les activitats relacionades amb l’oci i la cultura, els esports i l’aventura, la natura i la vida sana, l’allotjament i la gastronomia, els productes locals, el territori i el paisatge.

Uns dels objectius de la creació d’aquest nou projecte és pal·liar els efectes devastadors que la zona està vivint darrerament degut al temporal Glòria i la Covid-19 i ajudar a les veïnes i veïns del territori.

A més, els impulsors del projecte han decidit que totes aquelles empreses ebrenques que vulguin donar a conèixer les seves activitats i productes a EbreXperience apareixeran al portal de forma gratuïta.

Vessant audiovisual

Un dels plats forts del nou portal EbreXperience és la seva vessant audiovisual que es tradueix amb el canal eXp a través del qual es farà la descoberta de tot el territori ebrenc, ja que s’hi podran veure diverses sèries de programes que de manera periòdica aproparan a l’espectador imatges i detalls sobre esports d’aventura, enologia, medi ambient o llegendes i tradicions.

Premi per als usuaris
Coincidint amb el llançament del nou portal, els seus impulsors volen premiar als seus usuaris sortejant tres regals molt interessants i valuosos: un vol en paramotor al Delta, una classe de tenis amb Albert Montañés i un dinar per a 2 persones al restaurant Villa Retiro, a Xerta, que té una estrella Michelin. Les normes de participació es podran seguir des de les mateixes xarxes socials que seran un canal de comunicació cabdal per seguir l’activitat del nou portal de les Terres de l’Ebre.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Capgros.com es renova a nivell de continguts i disseny
AMIC 
El Govern impulsa una línia de crèdit per facilitar la liquiditat dels mitjans de comunicació afectats pels efectes de la Covid-19
AMIC 
Foguera Fanzín, el projecte per donar suport a Tresdeu
AMIC 
Neix MetaData, el digital de tecnologia en català
AMIC 
L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians estrena pàgina web
AMIC 
València extra compleix quatre anys
AMIC 
Reclam Magazine, un nou format editorial més modern i cultural
AMIC 
Laia Bosch Fontan i Arián Márquez Martínez de Barcelona guanyen el premi a la Millor Història AMIC-Ficcions 2020
AMIC 
Ràdio Ciutat de Tarragona dona suport al comerç de la ciutat
AMIC 
El camí en la preservació de l’ecosistema de mitjans de proximitat


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Patrocinadors:
[Web creada per Duma Interactiva]