Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dimecres, 15 de maig 2019
L’AMIC celebra la tercera Trobada de comunicació i coneixement PROXIMITATS a Girona
Genís Roca va explicar amb la conferència “El futur digital dels mitjans” la seva visió del futur digital per als mitjans de proximitat adreçada a editors, professionals de la comunicació, autoritats i empresaris de la zona
 

En aquesta ocasió Genís Roca va fer una exposició sobre la importància de que les empreses posin el focus en el servei més que en el producte com a centre de les seves estratègies de relació i comunicació, acompanyat, d’una cada vegada més evident i imprescindible, necessitat de disposar d’una base de dades actualitzada i segmentada al màxim detall per oferir en cada moment i circumstancia allò que interessa al mateix usuari. Tot un conjunt de idees que, en la línia del gran entès i opinador que és Roca, marquen tendència en les noves formes de relacions efectives i orientades a resultats útils entre empresa i usuaris.


La jornada del passat divendres va començar amb una trobada dels associats de la demarcació de Girona en la que es va explicar la feina desenvolupada per l’Associació en tres blocs: nous continguts, serveis per als associats i activitats. Posteriorment es va obrir un torn de debat en el que es va parlar amb els associats de les inquietuds i necessitats actuals, i de les millores a dur a terme des de l’AMIC.


Posteriorment hi va haver un encontre a peu dret entre associats, empresaris i professionals significatius de la comunicació del territori, que va servir de prèvia al dinar i l’exposició transversal de Roca que, en un reconegut hotel de Girona, va explicar als assistents la seva visió actual i de futur a curt termini de les relacions entre empreses i les estratègies de relació i comunicació amb el mercat i usuaris.


Per obrir la conferència, Ramon Grau, president de l’AMIC, va donar la benvinguda dirigint unes paraules als assistents a la tercera trobada de la comunicació al territori, sota el concepte genèric de Proximitats. Aquest cicle de trobades de l’AMIC va començar a Tarragona amb el propi Genís Roca, continuant a Lleida amb Josep Maria Ganyet i que després d’aquesta celebrada divendres, continuarà a altres demarcacions catalanes, així com a les Illes Balears i al País Valencià.


La trobada, a la que hi van assistir una trentena de persones, es va composar de dos grups de nombre similar; per una banda, associats i membres de l’AMIC i, per una altra, per professionals de la comunicació, autoritats i empresaris de la zona. Pel que fa aquest segon bloc hi eren presents directius d’entitats empresarials com la FOEG, la Federació Catalana de Càmpings, la Universitat de Girona, representants del Grup Costa Brava Centre de Turisme i Hotels, el Grup PGA Catalunya Resort, la cooperativa energètica Som Energia, la Cambra de Comerç de Girona o Girona Convention Bureau, entre d’altres.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Ficcions tanca la seva 11a edició amb un rècord de participació
AMIC 
Capgròs celebra el seu 35è aniversari
AMIC 
Territoris.cat compleix 7 anys
AMIC 
Racó Català ha guanyat el XXX Premi Comte Jaume d'Urgell 2019
AMIC 
L’AMIC supera els 350 mitjans associats
AMIC 
Capgròs promou col·loquis de ciutat pel 35è aniversari
AMIC 
L’AMIC es reuneix amb les institucions basques per preparar el Congrés Interpirinenc de Mitjans de Proximitat
AMIC 
L’AMIC arriba als 200 mitjans digitals
AMIC 
El Cargol compleix 20 anys
AMIC 
El Social.cat rep el premi de la FaPac al “mitjà amic”


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal -

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Patrocinadors:
[Web creada per Duma Interactiva]