Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Divendres, 21 de juny 2019
L’èxit de les dones com a motor d’inspiració i motivació
Cinc ponents comparteixen les seves experiències professionals i personals en la jornada eWoman Girona 2019, acte organitzat per Diari de Girona i Prensa Iberica, que serveix per reconèixer el talent femení i impulsar la capacitat d’innovar
 

La capacitat d'innovar, el reconeixement del talent femení, i la voluntat d'inspirar i motivar altres dones es van reunir ahir a l'Auditori de Girona en la segona edició de l'eWoman Girona. Una jornada amb l'objectiu de servir d'altaveu per mostrar els casos d'èxit de dones que han destacat dins la seva trajectòria professional i que lluiten en diferents entorns d'actualitat.

La periodista de Diari de Girona, Laura Fanals, va conduir la jornada eWoman Girona, on va intervenir la tinenta d'alcalde d'Hisenda i Règim Interior de l'Ajuntament de Girona, Maria Àngels Planas, que va celebrar l'avanç de la dona en el món empresarial en els darrers anys, tot i que va constatar que encara hi ha moltes mancances, entre aquestes la falta de dones en llocs directius.

En el torn de ponències la primera intervenció de Meritxell Bautista, CMO i cofundadora de Fibracat, va reflexionar sobre l'èxit a partir de la seva pròpia experiència personal amb una emotiva conferència que va sacsejar el públic assistent.

La segona conferència va anar a càrrec de Catalina Hoffmann Muñoz Seca, fundadora de Vitalia, la primera franquícia a Espanya de centres de dia per a gent gran, i creadora del Mètode Hoffmann, que va reclamar a les assistents que no es conformin amb un «no per resposta si voleu treballar en allò que us agrada».

La tercera ponent a l'eWoman Girona de 2019 va ser Cèlia Corominas, directora d'Àrea de Negoci a la Garrotxa i el Ripollès, que va comentar que de petita volia ser esportista però es va decantar «per treballar en una empresa on pogués cobrar el mateix que un home».
La doctora Maria Àngels Pèlach va ser nomenada l'any passat directora de l'Escola Politècnica Superior (EPS) i com a quarta conferenciant va posar d'exemple la seva trajectòria, on va assegurar que a la UdG no ha trobat el sostre de vidre que frena l'accés de les dones a llocs de responsabilitat.

La primera part de la jornada es va tancar amb Nerea de la Corte, responsable mediambiental d'Endesa, va recomanar «gaudir del que fas, afrontar els reptes sense por, aprofitar les oportunitats, no autolimitar-se, trobar l'equilibri», normes que marquen la seva vida.

La jornada eWoman va arribar a la recta final amb el lliurament de guardons. Montserrat Jordi (Wikiloc) va rebre el premi eWoman al Negoci online, mentre que Judith Viader, de Frit Ravich, va guanyar el premi eWoman 2019 a la trajectòria professional by CaixaBank. El tercer reconeixement va ser Laia Vives amb el premi eWoman 2019 al mèrit esportiu by La Liga. La presidenta de l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE), Maria Rosa Agustí, va tancar l'eWoman 2019 destacant algunes de les idees de les ponents que havien passat per la jornada.

 

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Crític fa cinc anys
AMIC 
MónTerrassa compleix 3 anys
AMIC 
Mèdia.cat analitza 63 editorials sobre el judici de l’1-O
AMIC 
La junta de l'AMIC es reuneix a les Terres de l'Ebre
AMIC 
Més d’un centenar de persones celebren la inauguració de les noves oficines de Surtdecasa.cat
AMIC 
Ritort visita mitjans i institucions a Perpinyà per preparar el Congrés Interpirinenc de Mitjans de Proximitat
AMIC 
Marta Corcoy escollida nova presidenta de l’ADPC
AMIC 
iSabadell creix un 45 per cent el primer semestre de 2019
AMIC 
València Extra celebra 3 anys
AMIC 
Agraïment per la confiança en la renovació de la junta


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Patrocinadors:
[Web creada per Duma Interactiva]