Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dimarts, 24 de novembre 2020
La Mira guanya el Premi Nacional de Comunicació
El jurat destaca el magazín com a exemple de periodisme que aborda les informacions amb gran profunditat i ofereix un valuós context al lector
 

El magazín La Mira ha guanyat el Premi Nacional de Comunicació en l’àmbit de Mitjans d’Arrel Digital en la seva XIX edició. El jurat en valora l’esforç per explicar històries de no actualitat “amb un format i una qualitat excel·lents i amb una mirada diferent” i el destaca com a “exemple de periodisme que aborda les informacions amb gran profunditat i oferint un valuós context al lector”. La Mira dona cabuda a històries humanes i reivindica, a més, el gran periodisme català anterior a la Guerra Civil.

El mitjà, a través de les xarxes, ha volgut donar les “gràcies pel reconeixement, gràcies per llegir-nos i mirar-nos. Gràcies amics, subscriptors, lectors. Gràcies a tots. Gràcies per explicar el país amb nosaltres. Seguim i us ho explicarem”.

Els Premis es van crear l’any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de les primeres emissions regulars de ràdio a Catalunya. L’objectiu dels guardons és reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya o en llengua catalana, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada durant l’any anterior. Aquests premis també reconeixen trajectòries professionals, institucionals o empresarials que hagi destacat en el seu conjunt.

El lliurament dels guardons, que no tenen dotació econòmica, tindrà lloc el 10 de desembre en un acte al Palau de Pedralbes presidit per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Exterior.cat celebra el seu segon aniversari
AMIC 
L’AMIC estrena un nou banc de continguts
AMIC 
El Mercadal celebra els seus 10 anys
AMIC 
Montpeità lliurarà els Premis Montpeità 2020
AMIC 
Tresdeu encara el seu desè aniversari amb moltes novetats
AMIC 
El Gerió Digital creix un 150% el 2020
AMIC 
El projecte de La Veu tindrà continuïtat el 2021
AMIC 
Més de 1.000 alumnes ja participen en el concurs literari AMIC-Ficcions
AMIC 
VIA Empresa rep el Premi Pime 2020 a la llengua com a eina de cohesió
AMIC 
Més de 150 mitjans associats a l’AMIC participen en la campanya “Obrim la finestra a la informació de proximitat”


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]