Català / Castellano / English
AMIC<< Tornar
Dijous, 20 de maig 2021
La web de Regió7 estrena disseny
 

REGIÓ7 estrena en la seva edició digital un nou disseny pensat per tenir la millor experiència de navegació, adoptant-la a cada dispositiu i posant especial èmfasi en la versió mòbil. En definitiva, un disseny més modern i una estètica més atractiva i actual.

Segons informen des del mitjà amb una nova estructura modular s’aconsegueix més equilibri entre la informació i la resta d'elements que configuren cadascuna de les pàgines, la qual cosa -juntament amb una nova tipografia- permet una millor experiència de lectura i la possibilitat d'oferir més qualitat i espai per a les fotografies i els vídeos.

També ha renovat les obertures informatives que cobreixen els grans temes del dia i la zona de tendències, en la qual es pot trobar informació d'última hora, serveis i opinió.

A més, el disseny dels mòduls temàtics de cada secció es modernitza i es fa més visual. Aquests mòduls, situats a la part inferior de la portada del web, varien segons la urgència informativa i les preferències dels usuaris, i ofereixen d'una ullada els continguts més importants del dia ordenats i estructurats: economia, informació local i nacional, oci, cultura, salut, vida i estil, gent, gastronomia.

Els elements multimèdia adquireixen un protagonisme especial a la web amb noves galeries de fotos i sobretot amb una major producció de vídeo.
Des del mitjà expliquen que la seva intenció és que els lectors puguin trobar i gaudir de la lectura i la visualització de notícies, l'opinió, les galeries i els vídeos a través d'una navegació en la qual la publicitat s'integri de forma natural.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
VIA Empresa, diari líder en català a LinkedIn
AMIC 
El Diari La Ciutat es publicita a Catalunya Informació
AMIC 
El Grup Comunicació 21 estrena Espai.Media, el primer diari europeu sobre la indústria espacial
AMIC 
L’Aquí Berguedà estrena disseny
AMIC 
Revista Cambrils arriba a l'edició número 600 de la seva tercera època
AMIC 
El Periòdic d’Ontinyent posa en marxa la seva pròpia plataforma audiovisual
AMIC 
L’AMIC impulsa la publicitat programàtica en català
AMIC 
Bones vacances
AMIC 
Dues dones al capdavant de la directiva de Junior Report
AMIC 
El butlletí de l’AMIC fa 10 anys i arriba al número 400


AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | |

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 -
info@amic.media


Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]